Skip to content

Begeleiding

Professionele begeleiding

Alle activiteiten van VDM Voetbal vinden plaats onder professionele begeleiding.

Jarenlange ervaring

De begeleiders op de wedstrijddagen -de zaterdagen en de zondagen- zijn mensen die ruime ervaring hebben opgedaan met het begeleiden van en omgaan met jonge kinderen.

Aanwezig

Deze begeleiders zijn altijd een half uur voor aanvang van de wedstrijden aanwezig. Uiteraard ook aanwezig tijdens alle wedstrijden en  een half uur na afloop van de laatste wedstrijden.

Aanspreekbaar

Met vragen en/of mededelingen kunt u direct bij deze begeleiders terecht.      Zij kunnen uw vragen meestal direct beantwoorden anders leggen zij deze voor bij de staf van VDM Voetbal.

 

Eindverantwoordelijkheid

Deze begeleiders hebben op de wedstrijddagen de eindverantwoordelijkheid en nemen daar waar noodzakelijk ook de maatregelen die -op dat moment- daarbij horen, bijvoorbeeld ingeval van een plotselinge onweersbui. Zij geven van alle bijzonderheden melding aan de staf.

EHBO

Deze begeleiders zorgen ook, indien noodzakelijk, voor EHBO en bij noodzaak ook voor het oproepen van ambulance. Ook kunnen zij bij bepaalde blessures direct doorverwijzen naar het Sport Medisch Centrum Amsterdam.

VOG-verklaring

Alle begeleiders zijn in het bezit van een recente VOG-verklaring.