Skip to content

Accomodatie

Accomodatie

VDM Voetbal speelt al haar wedstijden op sportcomplex Olympiaplein                te Amsterdam, op de PowerLeague velden.

De velden

De velden van PowerLeague zijn zgn. kunstgrasvelden met rubbergranulaat. – Onderzoeken hebben aangetoond dat sporten op kunstgrasvelden die zijn
ingestrooid met rubbergranulaat veilig is. De KNVB sluit zich aan bij de bevindingen van het RIVM waardoor we weer overgaan op het reguliere beleid. Zie hiervoor: https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/ accommodatie/kunstgras/dossier-rubbergranulaat-kunstgras

De PowerLeague velden hebben de volgende afmetingen: 30 x 20 meter.              Deze afmetingen zijn globaal gelijk aan de velden waarop bij een reguliere voetbalvereniging wordt gespeeld in dezelfde leeftijdsgroepen. Bij een reguliere voetbalvereniging wordt het speelveld dan in 4 gelijke delen ( 1⁄4 veld) verdeeld.

De velden zijn allemaal voorzien van boarding. Dit betekent dat de bal dus nooit uit gaat en het spel daarvoor dus ook nooit wordt onderbroken; daardoor is het voetbal op dit soort velden veel intensiever dan op een gewoon voetbalveld.         Dat is ook de reden dat de teams bestaan uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers, zodat er tussentijds steeds kan worden ‘door-gewisseld’.

Tussenterrein PowerLeague

Bij deze velden van PowerLeague is een zgn. verzamel-tussenterrein.                     Hier dient u zich (tijdig) voor aanvang (minimaal 10 minuten voor aanvang)
van de wedstrijd te melden bij de coördinator van VDM Voetbal.

Als uw kind zich moet omkleden (of alleen zijn/haar trainingspak moet uittrekken) , dan kan dit ook op dit tussenterrein. Er zijn in het clubgebouw van AVV Swift GEEN kleedkamers hiervoor beschikbaar en het is ook NIET de bedoeling dat uw kinderen zich ergens anders in dit clubgebouw gaan omkleden.

Er wordt gewerkt om op dit verzamel-tussenterrein eventueel ‘lockers’ te plaatsen. Hierover ontvangt u nog nadere informatie.

Kantine AVV Swift

De deelnemers en ouder(s)/begeleiders kunnen, tijdens de openingstijden van deze kantine, gebruik maken om daar iets te drinken en/of iets te eten. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend om alle aanwijzingen die in/voor deze kantine gelden ook op te volgend. Dit geldt ook voor het rookverbod op het gehele complex en het (beperkte) rookverbod op het terras van het clubgebouw. Heeft u iets gedronken en/of gegeten, deponeer dan alstublieft uw afval in de afvalbakken en voor de volledigheid: geen alcoholische dranken mee naar buiten. Ingeval van ‘misbruik’ zal AVV Swift ons hierop aanspreken en wij ook u daarop!